Temetőink kiadványok

Temetőink 2018. I. kiadvány

A 2018-as év I. számú kiadványában tájékoztatást adunk a mindenszentek és halottak napja környezetében esedékes változásokról és fontosabb eseményekről, a temetőlátogatókat is érintő téli fenntartási munkálatokról, valamint a télre történő felkészülés feladatairól. Kiadványunk kiemelt témájában az AKSD Sírkő új weboldaláról írunk.

Temetőink 2017. II. kiadvány

Jelen kiadványunkban tájékoztatást adunk a mindenszentek és halottak napja környezetében esedékes változásokról és fontosabb eseményekről, a temetőlátogatókat is érintő téli fenntartási munkálatokról, valamint a télre történő felkészülés feladatairól. Ebben a kiadványunkban kulturális témánk a Debreceni Köztemető katonai emlékhelyeit foglalja össze.

Temetőink 2017. I. kiadvány

A 2017-es év I. kiadványában információt adunk a Nagyerdei Köztemető legkorábbi képzőművészeti alkotásairól. Tájékozódhatnak a tavalyi év során megvalósult fejlesztésekről és legfontosabb változásokról. Külön fejezetet szentelünk a megújult www.debrecenikoztemeto.hu weboldal ismertetésének, s tájékoztatást adunk a honlap egyes szolgáltatásairól.

Temetőink 2016. II. kiadvány

A kézben tartott kiadványunkban érdekes és hasznos információkat közlünk mindenszentek és halottak napjáról, az ezen időszakot érintő változásokról, eseményekről, a temetőlátogatókat is érintő őszi fenntartási munkálatokról, valamint a télre történő felkészülés fontos és nélkülözhetetlen feladatairól.

Temetőink 2016. nyár

A kiadványokban külön részt szentelünk a fenntartási és üzemeltetési feladataink, a sírgondozás és a síremlék állítás szabályainak bemutatására, valamint Debrecen Város temetkezési kultúrájának és történelmének megismertetésére.

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja