Hírek, információk, események

szűrés

Behajtási rend ideiglenes változása

Szombati és vasárnapi napokon -az Üzemeltető gépjárműveinek kivételével - a Nagyerdei Köztemetőbe kizárólag 13 óra után lehet behajtani. 
 
A Köztemető behajtási rendje ideiglenesen akként változik szombati napokon, hogy amennyiben szombaton temetés történik, feloldjuk az egyébként helyi rendeletben szabályozott, 13:00 óráig érvényben lévő behajtási tilalmat. Ezeken a szombati napokon behajtási díj megfizetése mellett lehetséges a gépjárművel történő behajtás.

Téliesítés a Debreceni Köztemetőkben

A téli évszak közeledtére és a fokozódó lehűlésre való tekintettel szeretnénk felhívni a figyelmet a síremlékek, Hamuszóró Kegyhely és a temetői vízhálózat téliesítésére.

Várakozási és megállási tilalmak 2020. október 30. 08:00 –tól 2020. november 01. 22:00

A Debreceni Rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatása szerint az alábbi útszakaszokon megállni és várakozni tilos táblák lesznek kihelyezve, melyekre kérjük, fokozott figyelmet fordítsanak a gépjárművel közlekedők. A forgalomkorlátozásban érintett helyeken szabálytalanul leállított gépjárművek az üzembentartó költségére elszállításra kerülnek

Közlekedés a Köztemető területén

A megnövekedett látogatói forgalom okán D.M.J.V. Önkormányzata Mindenszentek környezetében lévő, alábbi szombati és vasárnapi napokra feloldja a 13 óráig érvényben lévő gépjármű behajtási tilalmat, azaz a behajtási díj megfizetése mellett engedélyezi a gépkocsival történő behajtást a Debreceni Köztemetők területére az 1-es kapunál:

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja