Temetői vízhálózat és a Hamuszóró Kegyhely téliesítése, lezárása.

2017. november 17. /téliesítés

A téli évszak közeledtével szeretnénk felhívni látogatóink figyelmét, hogy a Debreceni Köztemetők területén az öntözővíz hálózat és a Hamuszóró Kegyhely 2017.11.17-én lezárásra került.

A csatornahálózatot, valamint a kútrendszert víztelenítettük, és ezt követően megszűnt a vízszolgáltatás. Az időjárás függvényében a vízszolgáltatás újraindításának feltétele, hogy az éjszakai és a napi hőmérséklet +5°C fok felé emelkedjen.

Az öntözővíz hálózat várhatóan 2018. március 15-én kerül újra megnyitásra, amelyről előzetesen tájékoztatjuk a temetőbe látogatókat.

A Hamuszóró Kegyhely lezárása is megtörtént, amely során a rendszer víztelenítésre került. A hamvak szórása ennek köszönhetően március hónap közepéig-végéig szünetel. A rendszer újraindításának feltétele, hogy az éjszakai és a napi hőmérséklet -2°C fok felé emelkedjen.

November és március hónapok között sok esetben merül fel igény a hamvak szórásos elhelyezésére, amely esetben a Hamuszóró Kegyhely ismételt beüzemeléséig Társaságunk a hamvak átmeneti megőrzését tudja vállalni, vagy urnafalban tud bér-sírhelyet biztosítani.

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja