Komplex kegyeleti szolgáltatás

Mindent egy helyen a hozzátartozók igényeinek megfelelően.

Az emberi élet törvényszerűsége a születés és az elmúlás. Ezt semmi nem képes megváltoztatni, ez az emberi lét rendje. Ezen törvényszerűségben tapasztalható legnagyobb és egyben örök ellentét, hogy míg a születés egy várt és örömteli esemény, addig az élet vége, sokszor váratlan és mindig szomorú. Az elmúlást követően az elengedés és a búcsú nehéz óráiban és napjaiban, a gyászidőszak hosszú heteiben és hónapjaiban, valamint azt követően a megemlékezés éveiben is komoly lelki és anyagi teher hárul a hozzátartozókra.

Az AKSD Kft. 1996 óta áll Debrecen Város lakossága rendelkezésére, hogy segítse a hozzátartozókat szerettük elvesztését követően. Az elmúlt években megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően mára a kegyeleti szolgáltatások teljes vertikumát felölelő szolgáltatási rendszert működtet, amely egyedülálló Debrecen Városában. A kialakított szolgáltatási rendszer lényege, hogy a hozzátartozók mindent egy helyen tudnak intézni és megrendelni, külön ügyintézések és utánajárások nélkül, legyen szó akár temetés megrendelésről, síremlék állításáról, egyéb sírköves munkákról, vagy a meglévő sírhelyek fenntartásáról és gondozásáról. Az AKSD Temetkezés, az AKSD Sírkő és az AKSD Fenntartás részéről nyújtott komplex szolgáltatási rendszer legfőbb jellemzői a megbízhatóság, a minőség, a korrekt ár és a garanciavállalás.

Az AKSD Temetkezés saját munkavállalói állományával, vállalkozók bevonása nélkül nyújt teljes körű temetkezési szolgáltatást. Debrecen Városában más temetkezési szolgáltató ezt nem tudja biztosítani. Munkatársaink legfőbb célja, hogy minél több terhet levegyenek a hozzátartozók válláról, s közben a legkedvezőbb áron biztosítsák a szolgáltatásokat, megtartva a legmagasabb minőséget.

Az AKSD Sírkő által nyújtott szolgáltatások alapelve „Minőség és megbízhatóság felsőfokon!”. A komplex szolgáltatás mind az új, mind használt síremlékek értékesítésére, a meglévő sírkövek felújítására, a temetésekkel összefüggő sírjel-bontásra és visszaállításra, valamint a vésési munkákra is kiterjed. Az AKSD Sírkő a készleten lévő, igény esetén egyedi síremlékek telepítését rövid határidővel, akár temetésre is vállalja, téli időszakban is. Az értékesített síremlékekre és az elvégett szakmunkákra tényleges garanciát vállal.

Az AKSD Fenntartás szolgáltatásai között megtalálható a sírhelyek és környezetük karbantartása, egy- és kétnyári virágokkal, évelő dísznövényekkel való beültetése, és a sírhelyek gondozása, ápolása. A temetéshez kapcsolódóan az elhervadt koszorúk és virágcsokrok sírhelyről való leszedése és elszállítása, a távol élő vagy a temetőbe kilátogatni nem tudó hozzátartozók megrendelése alapján sírcsokrok, koszorúk és mécsesek sírhelyre történő kihelyezése is a szolgáltatások közé tartoznak.

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja