Erre figyeljen a debreceni temető környékén!

2016. október 26. /hajdupress, halottak napja, 2016

A Debreceni Köztemető környékén a Mindenszentekhez és halottak napjához kapcsolódó forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe 2016. október 29-én 08.00 órától 2016. november 1-jén 22.00 óráig.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, a személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.

Az Ady Endre sugárút Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszát egyirányúsítják a Köztemető II. bejárata irányából. A Nagyerdei körút irányából minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket.

A Benczúr Gyula utcát a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig egyirányúsítják. Erre az útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, s távozni az Ady Endre sugárúton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibusz-fordulóba – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – járművel behajtani tilos!

A 4-es főútnak a Köztemető melletti szakaszán – az úttest mindkét oldalán, a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, az Ady Endre sugárútnak a Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakaszának mindkét oldalán, valamint a Hadházi út páros oldalán megállni tilos!

A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és az azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!
A forgalomkorlátozással érintett helyeken, útvonalakon szabálytalanul leállított járműveket – az üzembentartó költségére – elszállítják.

Az önkormányzat kéri a Debreceni Köztemető környékén közlekedőket, hogy a megjelölt időszakban kialakított ideiglenes forgalmi rendet vegyék figyelembe.

forrás: hajdupress.hu

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja