Elkezdődött a Debreceni Köztemetők téliesítése

2016. november 08. /2016, téliesítés

A Debreceni Köztemetők téliesítése az alábbi szolgáltatások korlátozását jelenti: öntözővíz hálózat lezárása, a csatornahálózat, valamint a kútrendszer víztelenítése, a vízszolgáltatás megszűntetése.

Temetői vízhálózat elzárása, téliesítése

A Debreceni Köztemetők területén az öntözővíz hálózat 2016.11.09. szerdától lezárásra kerül. A csatornahálózatot, valamint a kútrendszert víztelenítjük, és ezt követően megszűnik a vízszolgáltatásAz időjárás függvényében a vízszolgáltatás újraindításának feltétele, hogy az éjszakai és a napi hőmérséklet +5°C fok felé emelkedjen. Az újraindításról előzetesen tájékoztatjuk a temetőbe látogatókat.

Hamuszóró kegyhely téliesítése

A Hamuszóró Kegyhely 2016.11.09. szerdától téliesítve lesz, amely során a rendszer víztelenítésre kerül. A hamvak szórása ennek köszönhetően március hónap közepéig-végéig szünetel. A rendszer újraindításának feltétele, hogy az éjszakai és a napi hőmérséklet -2°C fok felé emelkedjen.
November és március hónapok között sok esetben merül fel igény a hamvak szórásos elhelyezésére, amely esetben a Hamuszóró Kegyhely ismételt beüzemeléséig Társaságunk a hamvak átmeneti megőrzését tudja vállalni, vagy urnafalban tud bér-sírhelyet biztosítani.

Megértésüket köszönjük.

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja