AKSD Sírkő

2017. február 22.

Napjaink rohanó világában az ügyfelek és a megrendelők tisztességes és korrekt kiszolgálása az egyik legfontosabb üzleti erény

Ez a kegyeleti szektorban tevékenykedő cégekre, így a sírköves vállalkozásokra különösen igaz, hiszen a hozzátartozókra nem kis lelki és anyagi teher hárul szerettük elvesztését követően.

Mottónk: „Minőség és megbízhatóság felsőfokon!”

Debrecen Város egyik legmeghatározóbb sírkő kereskedéseként a mindennapi munkánk során a minőséget és a megbízhatóságot tekintjük a legfőbb erényünknek. Számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfelek korrekt áron a lehető legjobb minőséget kapják, mindezt gyors kiszolgálás és garanciavállalás mellett. Az AKSD Sírkő szakemberei (kőfaragók, műkőkészítők és nagy tapasztalattal rendelkező betanított munkások) mindösszesen 150 évnyi sírköves tapasztalattal rendelkeznek, s ennek köszönhetően a legnagyobb precizitással tudják kiszolgálni a hozzátartozókat és az ügyfeleket.

Az AKSD Sírkő köszönhetően a mögötte álló gyártó kapacitásnak, illetve nagy raktárkészletének, a készleten lévő sírkövekből azonnal, egyedi sírkő megrendelések esetén 1 hetes határidővel képes kiszolgálni az ügyfeleket, azaz már a temetésekre is vállalja a síremlékek felállítását, s mindezt korrekt áron, garanciával és a legjobb minőség biztosításával. Társaságunk nem csak a sírkövek anyagminőségére vállal garanciát, hanem a síremlékek összeállítására és telepítésére is. A sírkő állításakor fontos tényező, hogy a síremlék stabilitását biztosító rögzítések, fejkő csapolások szabvány szerint történjenek meg, mert ezek elmaradása később súlyos és életveszélyes balesetekhez vezethetnek.

Az AKSD sírkő az elérhető legnagyobb gránit, márvány, mészkő választékból és műkőből tudja vállalni új síremlékek gyártását és telepítését. Ügyfeleink minden esetben személyesen választhatják ki a számukra legmegfelelőbb anyagot és formát.
Természetesen a sírköves vállalkozásunk nem csak új síremlékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, szolgáltatási vertikumunk széles, mondhatni teljes körű.
Az AKSD sírkő által nyújtott szolgáltatások köre:

Új síremlékek értékesítése garanciával műkőből, márványból, gránitból és mészkőből

  • Új kiegészítők értékesítése garanciával műkőből, márványból, gránitból, mészkőből és bronzból
  • Felújított síremlékek értékesítése kedvező áron garanciával
  • Régi síremlékek tisztítása, alapozása, emelése, vízszintbe állítása és teljes felújítása
  • Temetéssel összefüggésben síremlékek bontása-visszaállítása
  • Kézi és gépi betűvésés
  • Betűk festése feketével, ezüsttel, arannyal, bronzzal
  • Laparanyozás garanciával

Online ügyfélszolgálat

Ügyintézés tárgya
Visszajelzés módja